PRODAJA IZLETA

HEPI - prodaja izleta

Ako ste zainteresirani za prodaju izleta, odnosno imate goste kojima možete ponuditi izlete, a nemate jednostavno rješenje koje će vam dati opsežnu ponudu, olakšati Vam prodaju karata i pratiti Vaš komeprcijalni interes u cijelom postupku, HEPI je rješenje za Vas.

HEPI će Vam pružiti široku ponudu kvalitetnih izleta za razne jezične grupe i destinacije, a sustav HEPI Bam garantira da će se Vaš gost vratiti zadovoljan s izleta. S Vaših leđa je skinut sav teret traženje raznih ponuda i pokušavati ih uklopiti u Vašu ponudu i nećete više imati potrebe zvati Vaše organizatore izleta da provjere dostupnost određenog izleta.

Sustav HEPI Vam omogućava da u nekoliko sekunta pregledate kompletnu ponudu, prezentirate je gostima, provjerite dostupnost i cijenu, te prodate karte.

HEPI garantira da će se za svaku prodanu kartu izlet organizirati.

Osim olakšane prodaje putem HEPI-ja, pregledavajte razne izvještaje o prodaji i pratite Vašu zaradu.

HEPI je besplatan za korištenje u koliko ne organizirate izlete, dakle s HEPI sustavom nemate rizika ulaska u posao, jedino što trebate imati je osobno računalo s konekcijom na Internet i printer. HEPI sustav Vam omogućava da imate nekoliko korisnika unutar VAše organizacije i da za svakog korisnika pratite pregled prodaje.

Ne trošite vrijeme na organizaciju, preglede i računanje, sačuvajte ih za prezentaciju široke ponude i prodaju.

U koliko se Vaša prodaja najviše održava na terenu gdje računalo i internet konekcija nije dostupna, HEPI Vam nudi opciju prodaje putem mobilnih uređaja i printera.

Ako ste zaintereseriani za takav oblik prodaje kontaktirajte nas.

Prikaz aplikacije:

Za sve dodatne informacije posjetite hepi.hr.